Få besøg af AllergyCertified

Sandsynligheden for, at dit barn bruger parfumerede plejeprodukter, er stor. Omvendt er sandsynligheden for at samme barn hører efter, når du prøver at få ham eller hende til at bruge uparfumerede produkter lille. Nærmest ikke-eksisterende. Sådan er det med relationen mellem børn og forældre. NU giver AllergyCertified dig chancen for at melde dit barns klasse til at få et besøg fra AllergyCertifieds toksikolog.

Besøget kan arrangeres til at vare en eller to timer. Eleverne i klassen tager deres egne pleje- og skønhedsprodukter med hen i klassen. AllergyCertified fortæller om ingredienser, hvad er godt, hvad er skidt, hvorfor skal man undgå direkte kontakt mellem hud og parfume og ikke mindst; hvordan kan man alligevel dufte som Rihanna, Beckham eller et af de andre idoler.

Skriv dit barns skolenavn samt klassetrin på AllergyCertifieds Facebookvæg under opslaget om besøget. Del opslaget eller få andre til også at skrive deres børns klasser på. Når vi er oppe på 30 klasser, trækker vi lod.